ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Ceylanpınar Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Kurumumuz bünyesinde açılan okul öncesi kurslarındaki öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı.Bizde Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar,emeği geçen öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Merkezi bünyesinde Halk Eğitimi  merkezi müdürlüğü tarafından açılan kursların denetimi yapıldı.

Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeydan Kurt ve Halk Eğitimi Merkezi müdürü Ahmet Altuntas ile birlikte Bünyemizde açılan kursların takibi, rehberliği amacıyla incelemelerde bulunuldu.

Kas

TİGEM ile yapılan protokol neticesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Nezdinde Tigem personellerine yönelik Kendi yürür slaj makinesi operatörü kursu yapılan uygulama sınavı ile başarılı bir şekilde tamamlandı.Başarılı olan kursiyerleri tebrik ederiz.

Kas